Lucky Fonz III Festival Onderstroom Vlissingen

Neerlands beste troubadour met een uniek programma voor Festival Onderstroom
Singer-songwriter en troubadour Lucky Fonz III komt naar festival Onderstroom. Hij strijkt van 2 t/m 5 juli neer op de ParkParade aan het Bellamypark met een programma speciaal voor Festival Onderstroom. Lucky Fonz treedt een paar keer per dag in bijzonder intieme, kleine setting op.
Speciaal voor Festival Onderstroom heeft Lucky Fonz III nu een uniek programma samengesteld met een combinatie van zijn bijzondere muziek, verhalen, humor en ontroering. Komt dat zien!Wie aan Lucky Fonz III denkt, denkt aan de eigenzinnige troubadour met hits zoals ‘Ik heb een meisje’. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma’s als De Wereld Draait Door en De Slimste Mens.
Maar Nederlands’ meest veelzijdige singer-songwriter is sinds zijn eerste theatershow ‘Neurose, geur & maneschijn’ ook een door pers en publiek gewaardeerd kleinkunstenaar die naast liedjes ook ontroerende en hilarische verhalen te bieden heeft. Zo omschreef Jacques D’Ancona Lucky’s cabaretdebuut als ‘geraffineerd, subtiel en geestig’.
Tickets voor Lucky Fonz III kosten € 7,50 in de voorverkoop (exclusief entree ParkParade á € 5,-). Er is beperkt plaats.
donderdag 2 juli
 19.30 uur
 21.00 uur
 22.00 uur
vrijdag 3 juli
 19.30 uur
 21.00 uur
 22.00 uur
zaterdag 4 juli
 19.30 uur
 21.00 uur
 22.00 uur
zondag 5 juli
 14.00 uur
 15.30 uur
 17.00 uur


Deja un comentario