Maatwerk

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen beschikken wij over de expertise die uw idee kan laten uitgroeien tot een krachtig concept. Uw evenement of feest zal slagen door een sterke samenhang en onderlinge afstemming van de verschillende onderdelen van uw idee. Dit geldt voor alle soorten evenementen! Van bruiloften tot groepsexcursies en van relatiedagen tot incentives…

Welk idee u ook hebt, BBM Artiesten & Evenementen levert maatwerk vanuit een persoonlijke benadering. Voor de organisatie van uw evenement hanteren wij een uitgebreide checklist. Deze wordt stap voor stap met u doorgenomen. Stap voor stap worden zo beslissingen genomen die de omvang en de inhoud van uw evenement bepalen. Er komen immers heel wat zaken bij kijken.

Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum, een open dag, een bedrijfspresentatie, een groepsarrangement of een verjaardag: U wilt dat uw evenement tot in de puntjes is verzorgd en dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Uw idee wordt zo stukje bij beetje omgevormd tot een compleet concept.

De kleren maken de man...

Zo ook de details uw evenement! Bij een sterk en duidelijk concept is het zaak de details niet uit het oog te verliezen. Zoals bij uw smoking de manchetknopen niet mogen ontbreken, mag de afwerking van uw feest niet vergeten worden.

Waar moet u aan denken bij het invullen van de details? Ten eerste natuurlijk de locatie. Afhankelijk van de locatie zullen de details vorm krijgen. Misschien is het noodzakelijk een feesttent of aluhal te plaatsen. In dat geval zullen ook de catering en beveiliging ingehuurd moeten worden. En denkt u ook eens aan zaken als stroomvoorziening, wateraanvoer…

Misschien denkt u aan een hotel of restaurant. Deze beschikken niet altijd over een eigen licht- & geluidsinstallatie voor de door u uitgekozen artiesten. BBM Artiesten & Evenementen werkt alleen samen met de beste leveranciers om de details van uw evenement vorm te geven.