Groepsarrangmenten

Bent u op zoek naar een bijzonder arrangement voor uw groep?

Dan bent u bij BBM Artiesten & Evenementen aan het juiste adres. BBM Artiesten & Evenementen stelt – ook voor kleine groepen – speciale groepsarrangementen samen. De arrangementen kunnen binnen het bestek van één dag plaatsvinden, maar meerdaagse arrangementen bieden meer mogelijkheden. De arrangementen kunnen in principe overal plaatsvinden. Denk aan de prachtige steden in oost- en west-Vlaanderen of aan de Biesbosch.

Als zelfbenoemd Ambassadeur van Zeeland zijn de groepsarrangementen in het Zeeuwse bijzonder te noemen. Het team van BBM Artiesten & Evenementen stelt al haar kennis over deze provincie, die zo rijk is aan water, natuur en cultuur beschikbaar. Zeeland is bovendien een provincie met een grote dichtheid aan sterrenrestaurants. Dat zegt iets over het culinaire leven. Een aspect dat in onze arrangementen, als het even kan, een plaats krijgt. Zeeland is bovendien erg rijk aan geschiedenis. Op het gebied van handel en visserij nam de provincie in de Gouden Eeuw al een belangrijke plaats in. En dat heeft zijn sporen nagelaten in de vorm van een aantal aantrekkelijke oude binnensteden. Dat het belang van scheepvaart en visserij nog steeds erg groot is, kan op een heel aantrekkelijke manier aanschouwelijk gemaakt worden.

Door een unieke samenwerking met onze partner IkganaarSevilla.nl, kunnen er ook bijzondere meerdaagse arrangementen samengesteld worden in het Spaanse Andalusië. Bezoeken aan steden als Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga kunnen hier onderdeel van uitmaken. Bijzondere kathedralen, prachtige pleinen en heerlijke smalle straatjes met barretjes voor een frisse versnapering of een heerlijke tapa. Maar ook de natuur komt aan bod. Als voorbeeld kunnen we een bezoek aan het unieke natuurpark Doñana noemen. We krijgen er bijna zin in om ons ook Ambassadeur van Andalusië te noemen, maar dat laten we over aan onze partner.

Ook voor de groepsarrangementen levert BBM Artiesten & Evenementen maatwerk. Maar om een idee te krijgen van de mogelijkheden, hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.