Workshops

“Vakmanschap is meesterschap” luidt een bekende spreuk. Hoe leuk en interessant is het niet om een vakman/vrouw bezig te zien met zijn of haar creatieve werk. Je ziet onder de handen van de specialist iets heel creatiefs ontstaan. Of dat nu gebeurt in een keuken of een werkplaats. En dan bekruipt je toch wel eens het gevoel dat je dat ook wel eens zou willen doen.

Hout bewerken, mosselen koken, slagwerk, tekenen, schilderen, textiel bewerken, chocoladeletters maken, beeldhouwen, boetseren, fotografie, hardlopen, autoracen, dansen en noem maar op. De voorbeelden zijn talloos.

Tijdens een dergelijke workshop leer je in een betrekkelijk korte tijd bijzondere vaardigheden. Bovendien leer je ook je vrienden of collega’s op een wel heel ongebruikelijke en vermakelijke manier kennen. Workshops kunnen soms kort duren, maar kunnen ook een hele dag in beslag nemen.

Workshops kunnen als zelfstandig onderdeel worden georganiseerd of als onderdeel van een groter geheel als bijvoorbeeld een personeelsuitje of een teambuilding project. Vaak wordt een workshop gegeven in een werkplaats vanwege de apparatuur die gebruikt moet worden. Of vanwege de veiligheid. Maar soms kunt u de locatie ook zelf kiezen. Het team van BBM Artiesten & Evenementen weet daar wel raad mee.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.